شهرداری صوفیان

امروز : شنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۶ مصادف است با 2017 , November 18 , Saturday - ساعت ۰۹:۵۶:۰۲

سرتیتر خبرها :

طراحی سایت و قالب وردپرسطراحی سایت و قالب وردپرسطراحی سایت و قالب وردپرس
شهردار صوفیان

عکس شهردار صوفيان

رسول ارشدی

سخن شهردار

عوارض خودرو
واحدهای شهرداری

امور اداري و كارگزينی
--------------------------
امور مالی و حسابداری
--------------------------
شهرسازی
--------------------------
خدمات شهری
--------------------------
امور عمرانی
--------------------------
امور حقوقی و املاک
--------------------------
حمل و نقل
--------------------------
واحد درآمد
--------------------------
نوسازی و اصناف
--------------------------
ماشين آلات
--------------------------
دبيرخانه
--------------------------
فناوری اطلاعات
--------------------------
حراست
--------------------------
روابط عمومی

شهرداری صوفیان
آمار سایت
تعرفه عوارض محلی
  • تعداد نظرات : ۱ نظر
  • تاریخ انتشار خبر : ۲۱ اسفند, ۱۳۹۵ - ۰۵:۵۷
  • شما اینجا هستید : اطلاعيه ها > متفرقه
  • کد مطلب : 2332
  • توصیه های بهداشتی خرید و نگهداری ماهی قرمز عید نوروز

      

    ضمن تبریک پیشاپیش سال جدید، بدلیل علاقه مندی مردم عزیز نسبت به خرید ماهی قرمز جهت سفره هفت سین، رعایت بهداشت فردی و همچنین نگهداری این موجودات آبزی را به شرح ذیل یادآوری مینماید. سعی کنید ماهی قرمز را از مراکز دارای مجوز فروش موقت ماهی زینتی تهیه نمائید و از خرید ماهی از دست […]

    ضمن تبریک پیشاپیش سال جدید، بدلیل علاقه مندی مردم عزیز نسبت به خرید ماهی قرمز جهت سفره هفت سین، رعایت بهداشت فردی و همچنین نگهداری این موجودات آبزی را به شرح ذیل یادآوری مینماید.

    سعی کنید ماهی قرمز را از مراکز دارای مجوز فروش موقت ماهی زینتی تهیه نمائید و از خرید ماهی از دست فروشان دوره گرد خودداری نمائید.

    مراکز بهداشتی مراکزی هستند که دارای ساختمانهای مسقف بوده و لوازم شستشو و ضد عفونی مناسب دارند. و در هنگام خرید ماهی باید به ظاهر ماهی توجه ویژهای داشت.

    چشمهای ماهی بیرون نزده باشد و لکه رنگی بر روی پشت آن دیده نشود.

    از خرید ماهیهای قرمز زینتی دارای باله های خورد شده، مریض  و بی حال که دارای لکه های رنگی سیاه، سفید و قرمز در روی پوست هستند، خودداری کنید و در صورت مشاهده ماهیان بیمار یا تلف شده سریعاً از ماهیان سالم جدا نمایید.

    لاک پشتهای مینیاتوری ( گوش قرمز یا سنگاپوری ) به صورت غیرقانونی به کشور وارد میشوند و حامل بیماری باکتریایی سالمونلوز هستند که باعث ایجاد اسهال در انسان میشود.

    برای دست زدن به ماهی و ظروف نگهداری ماهی از دستکش استفاده کنید.

    جهت نگهداری ماهی از ظروف دهان گشاد استفاده نموده و برای هر قطعه ماهی یک لیتر آب سالم در نظر بگیرد.

    مناسبترین PH آب ۶/۸-۷/۵ و بهترین دمای آب جهت نگهداری ماهیان زینتی ۲۲-۲۶ درجه سانتیگراد میباشد.

    آب ماهی ها را تماماً و یکجا عوض نکنید و در هر بار تعویض آب ۲۵% کل آب را تعویض نمایید. و اگر از آب شهری استفاده می کنید باید آب را قبل مصرف چند ساعت در هوای آزاد قرارداده تا کلر موجود در آب از بین برود و سپس به آب ماهیان افزوده شود.

    جهت تغذیه ماهیان زینتی از غذاهای آماده فروشگاههای مجاز فروش ماهی استفاده نمائید.

    برای ضدعفونی ظروف نگهداری ماهی از نمک طعم۰٫۰۳ ،پرمنگنات پتاسیم ، پرکلرین و یا بتادین میتوان استفاده نمود.

    آب تعویضی ماهی را مستقیماً در چاه تخلیه نمائید و از ریختن آن در معابر عمومی خودداری نمائید.

     

    برچسب ها :
    سخن بزرگان
    سخن بزرگان
    لينكهاي مرتبط
    شهدای صوفیان
    سامانه پيام كوتاه
    سامانه پيام كوتاه
    پیشخوان روزنامه های کشور
    اوقات شرعی به وقت صوفیان

    اوقات شرعی صوفیان
    گزارش عملکرد سال 94
    راهنماي مراجعين شهرسازي
    پست الکترونیکی
    کانال اطلاع رسانی شهرداری صوفیان
    وبگاه اطلاع رساني شهرداران صلح