شهرداری صوفیان

امروز : چهارشنبه ۲ خرداد ۱۳۹۷ مصادف است با 2018 , May 23 , Wednesday - ساعت ۰۸:۰۴:۲۵

سرتیتر خبرها :

طراحی سایت و قالب وردپرسطراحی سایت و قالب وردپرسطراحی سایت و قالب وردپرس
شهردار صوفيان

عکس شهردار صوفيان

رسول ارشدی

سخن شهردار

واحدهای شهرداری

امور اداري و كارگزينی
--------------------------
امور مالی و حسابداری
--------------------------
شهرسازی
--------------------------
خدمات شهری
--------------------------
امور عمرانی
--------------------------
امور حقوقی و املاک
--------------------------
حمل و نقل
--------------------------
واحد درآمد
--------------------------
نوسازی و اصناف
--------------------------
ماشين آلات
--------------------------
دبيرخانه
--------------------------
فناوری اطلاعات
--------------------------
حراست
--------------------------
روابط عمومی

  • تعداد نظرات : ۰ نظر
  • تاریخ انتشار خبر : ۲۱ اسفند, ۱۳۹۵ - ۰۵:۵۷
  • شما اینجا هستید : اطلاعيه ها > متفرقه
  • کد مطلب : 2332
  • توصیه های بهداشتی خرید و نگهداری ماهی قرمز عید نوروز

      

    ضمن تبریک پیشاپیش سال جدید، بدلیل علاقه مندی مردم عزیز نسبت به خرید ماهی قرمز جهت سفره هفت سین، رعایت بهداشت فردی و همچنین نگهداری این موجودات آبزی را به شرح ذیل یادآوری مینماید. سعی کنید ماهی قرمز را از مراکز دارای مجوز فروش موقت ماهی زینتی تهیه نمائید و از خرید ماهی از دست […]

    ضمن تبریک پیشاپیش سال جدید، بدلیل علاقه مندی مردم عزیز نسبت به خرید ماهی قرمز جهت سفره هفت سین، رعایت بهداشت فردی و همچنین نگهداری این موجودات آبزی را به شرح ذیل یادآوری مینماید.

    سعی کنید ماهی قرمز را از مراکز دارای مجوز فروش موقت ماهی زینتی تهیه نمائید و از خرید ماهی از دست فروشان دوره گرد خودداری نمائید.

    مراکز بهداشتی مراکزی هستند که دارای ساختمانهای مسقف بوده و لوازم شستشو و ضد عفونی مناسب دارند. و در هنگام خرید ماهی باید به ظاهر ماهی توجه ویژهای داشت.

    چشمهای ماهی بیرون نزده باشد و لکه رنگی بر روی پشت آن دیده نشود.

    از خرید ماهیهای قرمز زینتی دارای باله های خورد شده، مریض  و بی حال که دارای لکه های رنگی سیاه، سفید و قرمز در روی پوست هستند، خودداری کنید و در صورت مشاهده ماهیان بیمار یا تلف شده سریعاً از ماهیان سالم جدا نمایید.

    لاک پشتهای مینیاتوری ( گوش قرمز یا سنگاپوری ) به صورت غیرقانونی به کشور وارد میشوند و حامل بیماری باکتریایی سالمونلوز هستند که باعث ایجاد اسهال در انسان میشود.

    برای دست زدن به ماهی و ظروف نگهداری ماهی از دستکش استفاده کنید.

    جهت نگهداری ماهی از ظروف دهان گشاد استفاده نموده و برای هر قطعه ماهی یک لیتر آب سالم در نظر بگیرد.

    مناسبترین PH آب ۶/۸-۷/۵ و بهترین دمای آب جهت نگهداری ماهیان زینتی ۲۲-۲۶ درجه سانتیگراد میباشد.

    آب ماهی ها را تماماً و یکجا عوض نکنید و در هر بار تعویض آب ۲۵% کل آب را تعویض نمایید. و اگر از آب شهری استفاده می کنید باید آب را قبل مصرف چند ساعت در هوای آزاد قرارداده تا کلر موجود در آب از بین برود و سپس به آب ماهیان افزوده شود.

    جهت تغذیه ماهیان زینتی از غذاهای آماده فروشگاههای مجاز فروش ماهی استفاده نمائید.

    برای ضدعفونی ظروف نگهداری ماهی از نمک طعم۰٫۰۳ ،پرمنگنات پتاسیم ، پرکلرین و یا بتادین میتوان استفاده نمود.

    آب تعویضی ماهی را مستقیماً در چاه تخلیه نمائید و از ریختن آن در معابر عمومی خودداری نمائید.

     

    برچسب ها :

    سخن بزرگان

    سخن بزرگان

    لينكهاي مرتبط
    مشاهده تصاویر شهدای صوفیان
    شهرداری صوفیان
    اوقات شرعی به وقت صوفیان

    اوقات شرعی صوفیان
    راهنماي مراجعين شهرسازي
    تعرفه عوارض محلی
    تقویم شمسی
    اردیبهشت ۱۳۹۷
    ش ی د س چ پ ج
    « تیر    
    ۱۲۳۴۵۶۷
    ۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴
    ۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱
    ۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸
    ۲۹۳۰۳۱  
    پست الکترونیکی
    کانال اطلاع رسانی شهرداری صوفیان
    وبگاه اطلاع رساني شهرداران صلح